SPORTSKO-MEDICINSKO TESTIRANJE

SPORTSKO-MEDICINSKO TESTIRANJE
PRVA ERGOSPIROMETRIJA U CRNOJ GORI

среда, 29. фебруар 2012.

Treći JANA Festival zdravlja i zdravih stilova života 28. i 29. april 2012. “Delta city” - Podgorica

 TREĆI PO REDU FESTIVAL ZDRAVLJA I ZDRAVIH STILOVA ŽIVOTA USPJEŠNO ORGANIZOVAN KAO NAJ ZNAČAJNI DOGAĐAJ U OBLASTI ZDRAVLJA I PROMOCIJI ZDRAVIH STILOVA ŽIVOTA U CRNOJ GORI


                                                                            



                                                                                  


Dragi poštovaoci zdravih stilova života,
poslije uspješno organizovanih prvog i drugog Festivala zdravlja u Delta city u Podgorici, koji su pobrali simpatije velikog broja građana Crne Gore, obaveštavamo Vas da ce naš Treci međunarodni festival zdravlja – ishrane, dijetetike, wellness-a, alternativne medicine, njege…, biti održan 28. i 29. aprila 2012. godine na istom mjestu. Slogan festivala je Misli na svoje zdravlje.
Cilj festival je edukacija, zdravstveno prosvjecivanje, razvijanje zdravih životnih navika, poboljšanje i unapređenje zdravlja. Festival zdravlja ce posjetiocima ponuditi mogucnost da se na jednom mjestu informišu o proizvodima i uslugama, pomocnim ljekovitim sredstvima i alternativnim metodama lijecenja. Pored toga, građani ce biti u prilici da provjere stanje svog organizma i, uz razgovor sa ljekarima izmjere krvni pritisak, nivo šecera u krvi ili odrede indeks tjelesne mase. Namjera organizatora je da edukacijom i uticajem na
razvijanje zdravih životnih navika pomogne poboljšanju i unapređenju zdravlja građana Crne Gore, što ce se, vjerujemo, pozitivno odraziti kako na život i rad svakog pojedinca, tako i buduce rezultate ukupnog društva.



direktor festivala
Vlatko Stijepovic, profesor

недеља, 26. фебруар 2012.

KIK BOKS - SUPERKOMBAT VORLD GRAN PRI- MEDICINSKO OBEZBJEĐENJE MANIFESTACIJE

Superkombat World Grand Prix Podgorica 2012.



Superkombat World Grand Prix održan je 25.02.2012 u Sportskom centru Morača u Podgorici. Ovaj značajni sportski događaj uspješno je medicinski obezbjeđivala ekipa Udruženja sportske medicine Crne Gore u sastavu Vlatko Stijepović, Dr Radmilo Strugar i Igor Drašković. Medicinsko obezbjeđenje ovakvog događaja zahtijevalo je posebnu strategiju i pripremu imajući u vidu da se radi o borilačkom sportu sa velikim brojem povreda i nokauta. Ekipa sportske medicine je dobila sve pohvale kako samih učesnika tako i organizatora ovog prestižnog turnira.