SPORTSKO-MEDICINSKO TESTIRANJE

SPORTSKO-MEDICINSKO TESTIRANJE
PRVA ERGOSPIROMETRIJA U CRNOJ GORI

четвртак, 3. октобар 2013.

USKORO U SAVJETOVALIŠTU ZA SPORTISTE I REKREATIVCE - MRŠAVITE ZDRAVO

SAVJETOVALIŠTE ZA SPORTISTE I REKREATIVCE
 
Program FETT-FREI koji sprovodi Mr.sci. Ana Popović – Lipowatz, Magistar nutricionizma -The Health and Life Science University, Department of Nutrition Science, Tirol, Austria

Program FETT-FREI nije dijeta u pravom smislu te reči, to je put vraćanja pravilnoj ishrani, kao jedinom mogućem načinu u borbi s viškom kilograma. FETT-FREI je individualni program. Veoma je efikasan, jer prema Vašim parametrima izračunava optimalnu restrikciju, koju Vaš organizam neće “zapamtiti“ i s kojom će se jo-jo efekat maksimalno izbeći.
Pri tom, zahvaljujući pravlnoj ishrani, telo neće izgubiti mišićnu masu, već praktično samo salo!

Prednosti programa :

Praktična strana programa:
FETT-FREI program može da se idealno uključi u normalnu dnevnu ishranu, a to znači da ne treba posebno kupovati, spremati i kuvati hranu.
Individualna strana programa:
FETT-FREI  količine se preračunavaju prema rezultatima BIA merenja i za svakog  su  različite i menjaju se tokom programa.
Ekonomska strana programa:
FETT-FREI program sadrži relativno jeftine namirnice i ne podrazumeva nikakve ekstra troškove.
Bazu zdrave ishrane čine kompleksni ugljeni hidrati: hleb, krompir, testenina, koji pružaju dugi osećaj sitosti, a istovremeno uz pravilan “timing“ utiču na sagorevanje masti u našem  telu.  Naravno da su pored bazične hrane zastupljene i sve druge važne životne namirnice: povrće, voće, meso, mlečni proizvodi, jaja, riba, čak i slatkiši! Program je podeljen u nekoliko faza, koje se uopšteno ne razlikuju mnogo jedna od druge, ali ipak dovoljno da te  promene uvek iznova probude i aktiviraju naše telo. Program Fett-frei sadrži raznovrsnu ishranu, koja čini dnevni meni, ali je fleksibilan u tom smislu jer se može birati, kombinovati po sopstvenim željama i uklapati u svakodnevno kuvanje.

Primer:  Jedan  ručak  iz  programa  FETT-FREI  može da izgleda ovako:
Ručak:  kompleksni ugljenih hidrati (kuvan pirinač) + šaka povrća (bareno ili salata) + meso

Ovih 60 dana Programa FETT-FREI  mogu promeniti Vaš život zauvek! Program Fett- frei ima samo početak -  to nije dijeta, već učenje vraćanju pravilnoj ishrani, kao jedinom mogućem načinu u borbi s viškom kilograma.  Smršajte  bez gladovanja, s hranom koju volite !

Kontakt: fettfrei@gmx.at

www.fett-frei.at