SPORTSKO-MEDICINSKO TESTIRANJE

SPORTSKO-MEDICINSKO TESTIRANJE
PRVA ERGOSPIROMETRIJA U CRNOJ GORI

среда, 26. септембар 2012.

POZIV ZA KONGRES

 
 
 
 
 
 
Poziv  za 5. kongres medicine sporta i sportskih nauka:
 Novi pristupi – nova saznanja
Centralni dom vojske Srbije, Beograd, 6-7 decembar 2012.
Ključna reč kongresa NOVO želi ukazati da bez usvajanja novih tehnologija i pristupa nema napretka ni u jednoj oblasti medicine, a posebno u medicini sporta koja je na neki način izdvojena iz zdravstvenog sistema i predstavlja oblast koja se ne može razvijati bez razmene mišljenja onih koji neposredno rade, često u vrlo oskudnim uslovima sa malo materijalnih sredstava.
Iskreno se nadamo da ćete se pridružiti zajedničkim naporima na Vašem i našem Kongresu, a da će Vaše učešće postati dragoceno iskustvo.
Srdačan pozdrav,
Prof. dr Zdeslav Milinković
Predsednik UMSS

уторак, 25. септембар 2012.

Konkurs UMSS za najbolju sportsku fotografiju
 
Udruženje za medicinu sporta Srbije (UMSS) ima zadovoljstvo da Vas pozove da učestvujete na konkursu za najbolju sportsku fotografiju povodom 5. kongresa medicine sporta i sportskih nauka u Beogradu, 6 i 7 decembra.
U saradnji sa galerijom "Avantura" koja se bavi istraživanjem i otkrivanjem autora i radova iz oblasti vezanih za aktivnosti udruženja. Pored radova vezanih za oblasti kao što su ronjenje, planinarenje, alpinizam, kajakarenje i tome slično, Galerija je okrenuta promociji sporta u širem smislu, prirode i zdravlja. O prihvatanju i izboru radova odlučivaće žiri Galerije sastavljen od članova i osnivača čija je lična delatnost vezana za predložene teme i tehnike izvođenja radova.
 
USLOVI ZA PRIJAVLJIVANJE:
 
Potrebno je poslati e-mail na smas.info@gmail.com sa sledećim sadržajima:
 
1. CV sa relevantnim podacima
 
2. fotografiju za konkurs (jpeg, high ili maximum quality, u što većoj rezoluciji)
 
3. naziv fotografije
 
4. ROK je 15. oktobar 2012. godine
 
 
Na konkursu će biti dodeljene nagrade za tri najbolje fotografije i to 25.000 dinara za prvo mesto, 15.000 za drugo mesto i 10.000 za treće mesto.
 
Sigurni smo da će izložba na najbolji način podržati osnovnu temu kongresa, odnosno predstaviti nova razmišljana o sportu.
 
 
S poštovanjem,
 
Prof. Zdeslav Milinkovic
 
Predsednik UMSS