SPORTSKO-MEDICINSKO TESTIRANJE

SPORTSKO-MEDICINSKO TESTIRANJE
PRVA ERGOSPIROMETRIJA U CRNOJ GORI

недеља, 2. децембар 2012.




UDRUŽENJE SPORTSKE MEDICINE CRNE GORE


Upravni odbor Udruženja sportske medicine Crne Gore na sastanku održanom dana 01.12.2012.god. donio je odluku da za proteklu godinu proglasi najuspješnije i to:

-         Srđana Kojića i Alena Pepića fizioterapeute Ženske rukomentne Reprezentacije Crne Gore i članove medicinskog tima na Olimpijskim igrama u Londonu za doprinos uspješnom nastupu naših sportista i njihovoj kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti na Olimpijskim igrama

-         Dr Radmila Strugara i medicinskog tehničara Igora Draškovića za veliki broj uspješnih medicinskih obezbjeđenja značajnih sportskih manifestacija u Crnoj Gori.

-         Profesora Vlatka Stijepovića za doprinos u borbi protiv dopinga u sportu u Crnoj Gori.

-         Za najznačajni događaj proglašeno je  otvaranje Prvog Savjetovališta za sportiste i rekreativce u Crnoj Gori sa Centrom za ishranu i suplementaciju.

-         Za najznačajni događaj na polju afirmacije zdravlja i zdravih stilova života  u protekloj godini proglašen je  III FESTIVAL ZDRAVLJA I ZDRAVIH STILOVA ŽIVOTA KOJI JE ODRŽAN U DELTA CITYJU U PODGORICI i u okviru kojeg je odrađeno PRVO ERGOSPIROMETRISKO TESTIRANJE SPORTISTA U CRNOJ GORI.

Uručivanje nagrada najboljima biće upriličeno na svečanoj Akademiji Udrženja sportske medicine Crne Gore 19. decembra u prostorijama Savjetovališta sportske medicine u Podgorici.